Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdkerk in de Gereformeerde Kerk

Geplaatst op: 16 mei 2019

Komende zondag 19 mei is er om 19.00 uur weer Jeugdkerk in de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Genemuiden. Henrieke Groenwold zal spreken over het thema “Depressie onder jongeren”. Verschillende ervaringsdeskundigen werken mee aan deze dienst.

“In deze dienst willen we laten zien wat een depressie kan inhouden en wat het kan betekenen als iemand het leven niet meer aan kan. We hopen wat handvatten te kunnen bieden aan hen die in het donker dwalen en hun naaste omgeving, zowel praktisch als vanuit de Bijbel. Muzikale medewerking zal deze dienst worden verleend door de band Crossfade.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500