Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaarten WaterMuzeFestival bij Van d’ Olde Stempel

Geplaatst op: 16 mei 2019

WaterMuzeFestival in Zwartsluis bundelt op zaterdag 7 juli weer veel aanstormend muzikaal en theatertalent. Bands als Son Mieux en Town of Saints zijn veel op de radio te horen en komen naar Zwartsluis. Kaartjes voor dit festival zijn in Genemuiden te koop bij Van d’ Olde Stempel.

Wie nu kaarten koopt, profiteert nog van een mooi voordeel. Een kaart kost nu slechts 16,50 euro, een voordeel van zes euro en kopen bij een ‘fysíek verkoopadres’ bespaart ook nog eens op transactiekosten. Op WaterMuzeFestival speelt ook de Genemuider band Uncle John met onder meer Jerry Hoekman en Stefan Verhoek in de gelederen.

WaterMuzeFestival is toe aan de derde editie. Naast muziek en theater zijn er ook veel activiteiten voor kinderen. Bovendien zorgt onder meer ’t Kraantje voor een uitstekende catering. Speciaal voor het festival vaart de pont op 6 juli ook tussen 23.30 en 00.30 uur, zodat bezoekers per fiets naar Zwartsluis kunnen.

Kijk voor het complete programma op http://www.watermuzefestival.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500