Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoolfeest op de Vogelaar

Geplaatst op: 22 mei 2019

Komende vrijdag vanaf 17:30 – 20:00 houdt OBS De Vogelaar weer het jaarlijkse schoolfeest. Dit schoolfeest wordt gehouden om te kunnen blijven voorzien in extra benodigdheden en activiteiten voor de kinderen van de school. Daarnaast wordt er traditie getrouw een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.

Voor dit jaar is er door OBS De Vogelaar gekozen om een deel van de opbrengst te schenken aan KindermeZZo in Zwolle. Om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren zijn er weer tal van leuke, uitdagende activiteiten georganiseerd. Van een hindernisbaan tot kop van jut en boogschieten, natuurlijk mogen de zijspanrijders ook niet ontbreken!

Voor een broodje hamburger of frikadel, koffie, thee met of zonder cake is er de ‘cafetaria’ waar voor de jongsten ranja, fris en pannenkoeken te krijgen zijn. De dag wordt afgesloten met de traditionele grote verloting waar veel mooie prijzen te winnen zijn. Iedereen is welkom aan de Tureluur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500