Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

69 deelnemers aan tweede Refilwe Run

Geplaatst op: 24 mei 2019

Aan de tweede Refilwe Run doen zaterdag 45 wandelaars en 24 hardlopers mee. Zij lopen van De Kaaihof naar het Prins Mauritshuis in Blokzijl. De wandelaars vertrekken om 8.30 vanaf De Kaaihof en de hardlopers om 10.00 uur. Ze hopen rond 12.00 uur in Blokzijl aan te komen.

“Vindt u het leuk om deze kanjers binnen te zien komen? Het team van Grand Café Prins Mauritshuis staat voor u klaar. Deze beide horecagelegenheden zorgen ervoor dat de deelnemers voorzien worden van een natje en een droogje. We zijn erg blij met deze samenwerking!”, aldus de organisatie.

“Het is een pittige afstand die de deelnemers gaan afleggen, dit staat symbool voor het werk in Zuid Afrika. Niets gaat vanzelf en om voor zoveel kinderen te zorgen, is een grote uitdaging! Maar ook daar geldt: samen sta je sterk en kom je verder! Mocht u zich nog last minute willen opgeven? Dat kan. Via info@refilwe.nl”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500