Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groep 8 De Zaaier neemt afscheid

Geplaatst op: 5 juni 2019

Groep 8 van Zondagsschool De Zaaier nam dinsdagavond afscheid. Mevrouw de Jong van stichting De Lichtkring vertelde over het grote Amazone oerwoud in Zuid-Amerika waar nog diverse Indianenstammen zeer primitief leven, vrijwel zonder contact met de Westerse wereld en onbereikt door het Woord van God.

Stichting De Lichtkring zorgt voor bijbelvertaling, bijbels onderwijs en bijbelse Lectuur voor Indianen. Dominee Olie had de algehele leiding. De kinderen zongen de Avondzang en ook de andere aanwezigen zongen hen nog een vers daarvan toe.

Bestuur en leiding van zondagsschool De Zaaier zegt een hartelijk welkom aan alle kinderen die nog niet op de zondagsschool zitten. Na de zomervakantie ben je iedere zondag welkom in het Hervormd Centrum of in de Bethelkerk van 13.30 – 14.15 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500