Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tentdienst op zondag na Brommersprint

Geplaatst op: 5 juni 2019

Opmerkelijk initiatief: op zondag 23 juni is er een tentdienst op het terrein van de Brommersprint. “We hebben dit jaar een andere tent die we vanwege het teruglopende aantal vrijwilligers niet zelf opzetten, vergelijkbaar met de tent tijdens Koningsdag op het Havenplein. Die staat tot maandag. Zo zijn we op dit idee gekomen”, vertelt bestuurslid Henrik Slot.

De organisatie benaderde Stichting Gospelevenementen Genemuiden en die toonde zich enthousiast over de mogelijkheid. Wat de exacte invulling van de dienst is, is nog niet bekend. Vermoedelijk begint de dienst om 15.30 uur. Brommersprint Genemuiden heeft ondertussen van de gemeente de vergunning voor het driedaagse evenement binnen.

Eerder breidde het evenement al uit met een feestavond op vrijdag. Die staat ook dit keer weer op het programma met dezelfde band als vorig jaar. Op zaterdag is er vervolgens weer een omlijstend programma, met een zomermarkt, de aanwezigheid van oldtimers en de Buuz’nrieders, een stuntshow en een kinderprogramma. Kinderen kunnen zich onder meer vermaken in bootjes. De brandweer vult daarvoor een bassin.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500