Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Video Bonthuis Vaartje maakt kans op onderscheiding

Geplaatst op: 7 juni 2019

Bonthuis Vaartjes Makelaars dingt mee naar de prijs ‘beste Woningvideo van het Jaar’.  “Tja we waren best verrast toen wij deze week door Funda werden gebeld’, zegt Bert Vaartjes. “Een leuke erkenning voor onze manier van makelen. Door de combinatie van jong en oud binnen ons kantoren, de persoonlijke werkwijze en sterke marketingproducten behoren wij tot de best verkopende makelaarskantoren van Overijssel”.

De experts van Funda Datakwaliteit bekijken iedere video die op Funda wordt geplaatst. Zij selecteren maandelijks uit de honderden video’s, om vervolgens tot de drie beste video’s te komen. Criteria zijn: creativiteit, professionaliteit, kwaliteit van licht en geluid, het verhaal en informatie over het object. De video moet van toegevoegde waarde zijn naast de andere producten (foto’s en plattegrond).

“Opvallend aan deze video van Bonthuis Vaartjes Makelaars is dat je echt door NVM makelaar Piet Bonthuis wordt meegenomen door de prachtige shots en de muziek. De video geeft echt de sfeer aan van de locatie. Door de mooie droneshots in combinatie met de muziek kun je als kijker helemaal wegdromen bij deze video en waan je je tussen de velden.”

Stemmen?
De drie genomineerde video’s zijn terug te vinden via https://tinyurl.com/yxkxuclm . Tevens kan daar een stem worden uitgebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500