Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Afscheid van Polderrock met een dampend feestje

Geplaatst op: 7 juni 2019

Polderrock aan de Oude Wetering in Mastenbroek is op 21 juni toe aan de zevende en meteen laatste editie. Dat heeft de organiserende stichting onlangs besloten. “Dit festival levert ongelooflijk veel werk op, wel heel leuk werk overigens”, zegt Gerrie Kok van de organisatie.

Ze wijst erop dat er zoveel activiteiten zijn dat het moeilijk is om daaruit te springen. Toch zorgde Polderrock steevast voor een mooie schare rockfans uit polder Mastenbroek en de plaatsen die er om heen liggen.

Op vrijdag 21 juni kunnen zij nog een keer terecht in de weilanden van Mastenbroek, waar drie topbands voor een passend slotfeest zorgen. Hoofdact Ritn Ditn komt van de Veluwe. De opbrengst van het festival, doorgaans rond de 5000 euro, gaat dit jaar naar Metakids. Dat goede doel zet zich in voor behandelmethoden voor kinderen die worden geboren met een metabole ziekte.

Kijk voor alle informatie op www.polderrock.nl .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500