Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 september 2019
Agenda
Kok verhuur (tijdelijk)

Cursus Excel voor gevorderden bij OVG

Geplaatst op: 7 juni 2019

Op 19 september organiseert de OVG in Genemuiden een 1-daagse training ‘Excel voor gevorderden’. Deze training is geschikt voor mensen wie de basis van Microsoft Excel beheersen, maar graag meer willen weten over de mogelijkheden van Excel en hoe deze toe te passen binnen de organisatie. De aanvang van de training is 9.00 uur en de training duurt tot 16.00 uur.

Door middel van klassikale uitleg waarin de training samen met de deelnemers het tempo van de training bepaalt worden de juiste tools gegeven om ( nog ) meer uit Excel te halen. De training bestaat uit een theoretisch gedeelte welke – op de aanwezige – laptops gelijktijdig in de praktijk gebracht wordt. Daarnaast is er tijdens de training de mogelijkheid om eigen onderwerpen en vraagstukken te behandelen.

De kosten voor deze training zijn € 225,- excl. BTW per deelnemer. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch en certificaat. Aanmelden kan via 038-3855026 of info@ovg-genemuiden.nl

Meer informatie is te vinden op www.ovg-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500