Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 november 2019
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Pand21 steekt ’t Kraantje in het nieuw

Geplaatst op: 15 juni 2019

“Het was nodig”, zegt Peter Platje van ‘t Kraantje over de nieuwe kleding van het bedienende personeel en floormanager Anouk Platenkamp. Die vonden ze bij damesmodezaak Pand21 uit Genemuiden. Eigenaren  Henriette en Egbert Brouwer zijn immers al jaren graag geziene gasten bij ’t Kraantje. 

Pand 21 was gelijk enthousiast over een samenwerking en na enig nadenken schoof Henriette het merk ZIP73 naar voren. Dit bleek een schot in de roos. “Het is een jong en hip merk die perfect matchet met zowel Pand 21 als ‘t Kraantje”, aldus Henriette.

Kijk ook op www.pand-21.nl en www.tkraantje.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500