Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henniphof en Visscher rijden naar de prijzen

Geplaatst op: 17 juni 2019

Erika Henniphof reed in de prijzen tijdens het Pinksterconcours in De Wijk en Daphne Visscher kwam goed voor de dag afgelopen weekend in Emmeloord.

Zaterdag kwam Erika Henniphof aan start met haar paard Enouk in de klasse M2 tijdens het Pinksterconcours in De Wijk. Hierbij behaalden ze in de eerste proef een mooie 4e prijs met 193,5 punten. Maandag kwam de combinatie wederom aan start. Zij reden twee nette proeven en dit werd dan ook beloond met 198,5 en 194 punten. Met deze scores ontvingen zij een mooie 1e en een 2e prijs.

Afgelopen weekend zadelde Daphne Visscher zowel haar pony Orchid’s Château als haar paard SLV’s Wish om deel te nemen aan het concours in Emmeloord. Daphne reed met Orchid’s Château mee in de klasse L2. Met 189,5 punten wonnen zij een 3e prijs in de gecombineerde rubriek klasse L1/L2 cat. CDE. Ook met haar paard Wish wist Daphne naar prijzen te rijden in de klasse L1. Ze reden in de eerste proef naar 192,5 punten en een 2e prijs in de gecombineerde rubriek L1/L2. Ook in de tweede proef behaalde de combinatie een mooie score, met 195 punten haalden zij wederom een 2e prijs binnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500