Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kanoroutes Weerribben-Wieden verkrijgbaar

Geplaatst op: 20 juni 2019

Kanoërs en kajakkers kunnen vanaf nu Kanoparadijs Weerribben-Wieden verkennen met een kanoroutekaart op zak. Deze uitgave met lange en korte routes voor beginners en gevorderden is verkrijgbaar in de webshop van Marketing Oost en bij de aangesloten partners in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Burgemeester Bats opende eind mei het Kanoparadijs al officieel. Met dit initiatief maken de betrokken ondernemers en organisaties peddelen in Weerribben-Wieden nog aantrekkelijker. Samen met Marketing Oost ontwikkelden ze een website en kanoroutes. Ook zijn nieuwe kano’s aangeschaft en aanlegsteigers gerealiseerd of vernieuwd.

Met het ‘Kano & Bed’-concept maken de ondernemers het peddelaars makkelijker om meerdaagse tochten door het gebied te maken. Ze bieden kanoërs een overnachtingsplek, een kano, een routekaart en een lunchpakket aan. Bovendien brengen ze de bagage van de avonturier naar de volgende bed & breakfast. Deelnemers kunnen zich kortom volledig focussen op het peddelen in het mooiste gebied van Nederland.

Met de kanoroutekaart met alle informatie over het concept én Nationaal Park Weerribben-Wieden peddelen liefhebbers daadwerkelijk het Kanoparadijs binnen. En dat voor slechts 4,95 euro. De kanoroutekaart is verkrijgbaar bij Recreatiecentrum de Kluft (Ossenzijl), Camping Kleine Belterwijde (Belt-Schutsloot), Kanoschool Herbie Bird (Ossenzijl), Buitencentrum Weerribben (Ossenzijl) en bij de bed & breakfast accommodaties die zijn aangesloten bij Kano & Bed.

Kijk voor alle informatie op www.kanoparadijs.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500