Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regenboog op de kinderboerderij

Geplaatst op: 1 juli 2019

De peuters van peuterspeelgroep De Regenboog hadden vlak voor de zomervakantie nog een gezellig uitje naar de kinderboerderij. Er was van alles te beleven en het weer werkte goed mee, zoals eerlijk spelen in de grote zandbak of rijden op de tractor.

Ook even langs de dieren lopen om ze hooi te voeren of te aaien. Binnen waren lieve konijnen en cavia’s. Van al dat spelen krijg je dorst dus schoven de kinderen gezellig aan de grote picknicktafels voor een pakje drinken met wat lekkers. De morgen vloog voorbij. Wilt u meer weten over peuterspeelgroep De Regenboog loop dan gerust eens binnen voor informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500