Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe parkeerautomaten in Kampen

Geplaatst op: 3 juli 2019

De parkeerautomaten in de binnenstad van Kampen worden in juli vernieuwd en de automaten worden aan de buitenzijde geschilderd. De belangrijkste vernieuwing is de vervanging van de kaartlezer om het parkeergeld te kunnen betalen met een bankpas.

De oude kaartlezers kunnen sinds 1 juli niet meer worden gebruikt. Bij vijftien parkeerautomaten in de binnenstad zijn de kaartlezers op 1 juli vernieuwd. Door leveringsproblemen van de nieuwe kaartlezers kunnen helaas niet alle kaartlezers direct worden vervangen. De overige parkeerautomaten worden tussen 1 en 19 juli voorzien van een nieuwe kaartlezer.

De automaten waar tijdelijk niet met een bankpas kan worden betaald, zijn voorzien van een sticker waarop dit is aangegeven. Bij deze parkeerautomaten kunt u wel betalen met muntgeld. Ook is het mogelijk om parkeergeld te betalen door belparkeren. Dit betekent dat u het parkeergeld via uw mobiele telefoon kunt voldoen. U moet zich hiervoor aanmelden bij een aanbieder van mobiel parkeren. Een groot deel van de bezoekers aan Kampen maakt al gebruik van deze mogelijkheid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500