Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee Genemuider bands op WaterMuzeFestival

Geplaatst op: 5 juli 2019

Uncle John en Generation Gap spelen zaterdag op het WaterMuzeFestival. Dat is een festival met aanstormende bands, theater en activiteiten voor kinderen. Uncle John staat ’s middags van 16.00 tot 17.00 uur op het podium. ’s Avonds om 21.00 uur laat de nieuwe band Generation Gap horen wat ze in huis hebben. Dat is een band met oudgedienden en nieuwkomers in de gelederen.

WaterMuzeFestival begint morgen om 14.00 uur en gaat tot diep in de avond door. Speciaal voor het festival vaart de pont zaterdagavond van 23.30 tot 00.30 uur, zodat bezoekers terug naar huis kunnen fietsen. Het festival vindt plaats op het terrein van het Botterhuus aan de Mastenmakerstraat.

Genemuiden Actueel mag nog twee kaartjes weggeven. Interesse? mail dan naar redactie@genemuidenactueel.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500