Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden verliest bij ONS Sneek

Geplaatst op: 9 juli 2019

Sportclub Genemuiden verloor dinsdagavond het tweede oefenduel met 4-1 bij ONS Sneek. Omar Kavak scoorde voor rust nog de gelijkmaker, uit een strafschop. Na rust liepen de Friese derdedivionisten uit naar een ruime overwinning.

Voor de meegereisde supporters was er dinsdag de eerste kennismaking met de nieuwe doelman Patrick Jansen en middenvelder Boutzamar. Zij stonden in de eerste basiself. Beide teams maakten er een vermakelijke eerste helft van, waarin Genemuiden regelmatig mooie combinaties op de mat legde. Bij een van die aanvallen werd Baicadila onderuit gehaald. Kavak wist raad met het buitenkansje.

Streutker scoorde na rust bijna de 1-2, maar raakte de paal. Even later maakte hij een fout achterin en lag de bal ineens in het doel van Genemuiden. De Friezen wisten daarna nog twee keer te scoren. Na de vakantie komt Genemuiden weer in actie in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500