Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fancy Fair Bogerman levert mooi bedrag op

Geplaatst op: 12 juli 2019

De Fancy Fair van vorige week op de Johannes Bogermanschool levert de stichting Make-a-Memory een prachtig bedrag op. ‘Lopende zussen’ Beatrice en Gerlinda mochten vrijdagochtend een cheque ter waarde van 1050 euro in ontvangst nemen. Dat gebeurde tijdens de afsluiting van het schooljaar in het Hervormd Centrum.

Daar waren alle kinderen van de school en veel ouders verzameld. Na afloop werd het bedrag voor de Stichting Make-a-Memory bekendgemaakt. Een ander deel van de opbrengst van de Fancy Fair is voor de school zelf. In totaal hebben de lopende zussen nu al 7500 euro bij elkaar verzameld met allerlei acties. In september beklimmen ze te voet de Mont Ventoux. Vorige week kregen ze nog ander leuk nieuws: hun mannen zijn dan ook in Frankrijk en rijden op de fiets naar boven.

De kinderen van de Johannes Bogermanschool zetten voordat ze aan de vakantie begonnen ook meester Jan Dijkstra nog even in het zonnetje. Hoewel hij zelf geen klas heeft, regelt hij heel veel op school.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500