Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VBK gaat voor ‘schatrijk’

Geplaatst op: 15 juli 2019

Het is zomervakantie en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Klub dichterbij komt! In de laatste week van de schoolvakantie wordt de Vakantie Bijbel Klub weer in de manege gehouden. Het thema voor dit jaar is: ‘SchatRijk!’.

“We gaan tijdens de VBK week samen met jullie uitzoeken wat de ‘schatten’ van God zijn. Wie is God in de geschiedenis? Welke grote dingen heeft Hij gedaan? Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 dan ben je van harte welkom op dinsdagmorgen 20 augustus tot en met donderdagmorgen 22 augustus van 10.00 tot 11.45 uur. Ga je naar groep 5, 6, 7 of 8, dan ben je van harte welkom om op het huttendorp te bouwen!

Als je naar groep 5 gaat mag je kiezen of je ’s morgens of ’s middags/’s avonds komt. Maandag 19 augustus beginnen we van 19.00 tot 20.00 uur. We gaan dan nog niet timmeren, maar vertellen je wat belangrijk is om te weten voor de volgende dag. De volgende dag gaat er namelijk wel getimmerd worden.

Dinsdag 20 augustus tot en met donderdag 22 augustus is er VBK van 16.30 tot 20.00 uur. We gaan eerst in de manege beginnen met een programma rondom het thema. Daarna gaan we in groepjes bouwen in het huttendorp. Tussendoor gaan we een hapje eten. Donderdagavond sluiten we, samen met de ochtendgroep, de VBK om 19.00 uur af. Je mag deze avond iedereen die je kent uitnodigen om te komen. Na afloop kun je je hut laten zien!

Op zondag 25 augustus hopen we de week af te sluiten in een dienst in de Grote Kerk aan het kerkplein. Deze dienst begint om 15.00 uur. Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je van harte uit om met ons op schatten te gaan zoeken. Ken je iemand die nog niet veel van de Heere Jezus en van de Bijbel weet, nodig die dan ook uit om mee te gaan naar de Vakantie Bijbel Klub!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500