Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De verschillende type wandelaars

Geplaatst op: 17 juli 2019

“Roze woensdag in Nijmegen en omstreken. Vandaag nemen wij jullie mee in het uitzicht op onze mede wandelaars: Er zijn een heel aantal type wandelaars,  want net zoals alle mensen verschillend zijn,  zo heeft ook ieder mens zijn eigen loopje”, vertellen de lopende zussen Anita en Marlinde Heutink.

“Zo hebben wij de scheefloper ontdekt; een wandelaar die overhelt naar links of rechts. Maar ook de grondtuurder valt op. Deze wandelaar loopt vaak met ferme pas en helpen de armen mee om snelheid te maken. De blaarloper spreekt voor zich; met beleid het neerzetten van de voeten.

De carnavals loper doet er alles aan om op te vallen tussen de andere wandelaars. Maar laten we ook de militaire colonnes niet vergeten; in staf tempo in de maat, waarbij het testosteron bijna te ruiken is. De snelwandelaar die je met goed geluk ’s morgens nog even tegen komt,  maar al snel uit het zicht verdwijnt.

We sluiten af met de ‘Ik moet  zaterdag weer boodschappen doen’ wandelaar. Deze kijkt peinzend voor zich uit wat er allemaal nog op het lijstje moet.  Lijkt in gedachten verzonken en niet te genieten van het feestelijke gebeuren om zich heen.

Onder welk type wandelaar wij vallen, dat laten we graag in het midden…”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500