Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters vullen de prijzenkast

Geplaatst op: 22 juli 2019

Afgelopen weekend reisde een aantal Zwartewaterruiters het land af om aan start te komen op wedstrijd. In Oosterwolde kwam Daphne Visscher aan start met Slv’s Wish in de klasse L1. In de eerste proef reden zij naar 188 punten en vielen met een 4e plaats net buiten de prijzen. De tweede proef ging beter en reed de combinatie met 195 punten naar een mooie 3e prijs. 

In Heerde kwam Erika Henniphof aan start met haar paard Enouk. Ze reden in de klasse M2 naar 187,5 en 184,5 punten en mochten daarmee een 1e prijs in ontvangst nemen. Alène Roeland haalde met haar paard Jasmijn een prijs binnen in de klasse L springen. De combinatie reed een mooi parcours en behaalden een nette 5e prijs.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500