Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johan Dekker met pensioen

Geplaatst op: 25 juli 2019

Johan Dekker is met pensioen gegaan.  De 63-jarige Genemuidenaar begon op zijn 14e met werken. Hij heeft eerst in de tapijtfabriek gewerkt, toen als slager bij Anton van der Steeg (ook wel bekend als de Kokkert) en toen bij de visboer (Klaas en Nettie Timmerman) en daarna is hij in de bouw begonnen.
Dekker heeft bij verschillende werkgevers gewerkt, waaronder Verwelius en Manina waar hij met een aantal mannen uit Genemuiden heeft gewerkt. Al ruim 15,5 jaar werkt hij nu bij Wessels vakbouwers in Lichtenvoorde. Het werk is na vandaag gedaan en nu gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Zijn hobby vissen zal hij nu vast vaker uitvoeren.
Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500