Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 november 2019
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Theaterduo Visser en Van Noord naar Overtoom

Geplaatst op: 13 augustus 2019

Foto Jaap Reedijk

Joop Visser en Jessica van Noord komen naar Genemuiden. Zij brengen op 4 oktober in d’ Overtoom een programma met zowel gevoelige, tedere liedjes als ironische, stekelige nummers, waarin modieuze verschijnselen en managers, politici en andere gezichtsbepalende types op de hak worden genomen.  

“Maar het zijn niet alleen de scherpe, humoristische teksten die een optreden van Joop en Jessica tot een heerlijke belevenis maken. Hun prachtige, harmoniërende stemmen en het begeleidend gitaarspel van Joop zijn een genot voor het oor”, schrijft de pers.

In Genemuiden zullen zij een mix brengen van hun vier cd’s en topliedjes uit het werk dat ze de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Op YouTube zijn veel liedjes te vinden uit de maatschappelijke serie die deel uitmaakt van het enorme repertoire van meer dan 400 liedjes.

De entree voor het optreden is €12,50 en reserveren via joopenjes@hotmail.com of bij d’ Overtoom.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwste CD of wil je meer informatie, kijk dan op www.joopvisser.nl. Na afloop van het concert is er ook gelegenheid om cd’s te kopen. De voorstelling in d’ Overtoom begint om 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500