Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stress in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 16 augustus 2019

Buurtdorp Sint Jansklooster heeft een lange nacht. Veel corsogroepen zijn tot in de vroege uurtjes bezig om creaties klaar te maken voor het corso van vrijdag. Pieter Polman bezocht donderdagavond zes corsogroepen. Een aantal daarvan was voor middernacht bijna klaar met de wagen, anderen verwachtten nog uren bezig te zijn.

Groot probleem is het tekort aan dahlia’s, waardoor de groepen alternatieve materialen moeten zoeken. Aan de kwaliteit van het corso doet dat vermoedelijk weinig af. Sint Jansklooster behoort tot de drie mooiste corso’s van Nederland. Geen wonder dat SBS6 dit jaar veel aandacht besteed aan het evenement.

Dat begint vrijdag om 14.0o uur en ’s avonds rijden de dahliareuzen vanaf 20.30 uur door de straten van het Wiedendorp.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500