Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste gids weer voor hoofdsponsor

Geplaatst op: 26 augustus 2019

Hoofdsponsor Breman Installatiegroep kreeg maandag traditiegetrouw de eerste presentatiegids van Sportclub Genemuiden voor het seizoen 2019-2020. Het team van Sportclub Media in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Zalsman Grafimedia zijn er opnieuw in geslaagd om een fraaie gids te maken.

Als iedereen al volop van de vakantie geniet, zijn de redactieleden van Sportclub en het team van Comceptum druk bezig om van de gids een uniek exemplaar te maken. “De druk die op de schouders van het redactieteam lag om alles op tijd klaar te krijgen was dit jaar opnieuw hoog, maar gelukkig zijn wij er weer in geslaagd om voor de aftrap van de competitie alles gereed te hebben”, aldus het mediateam.

Namens hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIE groep waren Tiem Breman en Sijm van Lente aanwezig om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen van Raymond van Dijk en Helmich Lubberts namens Sportclub Genemuiden. De presentatiegids zal de komende week, doch uiterlijk volgende week bij de leden bezorgd worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500