Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw gezamenlijke jongdierenkeuring

Geplaatst op: 28 augustus 2019

Ook dit jaar organiseren de kleindierverenigingen De Zwartewaterfokkers, de Zwolse KleindierenClub en HKSV Kampen & Omstreken weer een gezamenlijke jongdierenkeuring. Op zaterdag 7 september zijn 414 kleindieren te bewonderen, het gaat hierbij om konijnen, cavia’s, hoenders, serama’s, sierduiven en watervogels.

Bij de keuring kan je live aanwezig zijn, deze wordt uitgevoerd door een deskundig keurmeesterkorps die de dieren op raskenmerken en verzorging beoordeelt. De beste dieren per categorie gaan er met de prijzen vandoor.

Ben je benieuwd hoe zo’n keuring in z’n werk gaat? De locatie is in ’s Heerenbroek, bij Van Ittersum Groenvoorziening aan de Zwolseweg 119. De keuring is gratis toegankelijk voor publiek op 7 september van 09:30 – 15:30 uur. Voor de jeugd is er het één en ander te doen, en een hapje en drankje staat ook voor bezoekers klaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500