Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkeliers ruimen op tijdens Stoepverkoop

Geplaatst op: 29 augustus 2019

De winkeliers van Genemuiden gaan met mooie aanbiedingen en scherpe prijzen de zomer uit. Middenstandvereniging Genemuiden (MVG) houdt komende zaterdag namelijk een stoepverkoop. De winkeliers van verkopen dan de laatste restanten van de zomercollectie. Ook particulieren kunnen weer een kraam huren, zodat ze ook opgeruimd het najaar in kunnen.

De stoepverkoop in het voorjaar is al decennialang een succes. Mensen komen van heinde en verre naar Genemuiden voor mooie aanbiedingen van winkeliers en particulieren en natuurlijk voor de gezellige winkelstad. Vorig jaar organiseerde de MVG voor het eerst ook een zomerstoepverkoop. En die was zo geslaagd dat het evenement nu op herhaling gaat.

Dat is goed nieuws voor koopjesjager en mensen die Winkelstad Genemuiden wellicht nog niet kennen. Het gevarieerde winkelbestand van Genemuiden trekt de laatste jaren steeds meer mensen van buiten de tapijtstad. Buiten de aantrekkelijke winkels profiteren ze ook van gratis parkeren.

De stoepverkoop in het centrum van Genemuiden is van 10.00 tot 14.00 uur en daarna kunnen bezoekers verder shoppen in de winkels van Genemuiden. Particulieren die hun waren willen verkopen, kunnen zich aanmelden via Albert Flier (albertflier@hotmail.com).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500