Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Renault kopen en dineren bij ’t Kraantje

Geplaatst op: 30 augustus 2019

Wie in de maand september een occasion aanschaft bij Van Kesteren in Zwartsluis, kan zijn of haar buik daarna vullen met een heerlijk diner bij eetcafé en restaurant ’t Kraantje. De Renaultdealer geeft deze maand bij iedere aankoop van een occasion haar klanten een dinerbon.

Naast de gebruikelijke bos bloemen die de klant krijgt bij de aanschaf van een nieuwe auto, krijgt de koper in september ook een gratis diner. “We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en op deze manier kunnen zij nog een beetje extra genieten van hun aankoop”, zegt Wimfried van Kesteren, directeur bij Renaultdealer Van Kesteren in Zwartsluis en Kampen.

Occasion van de week

De actie is een opstapje naar de introductie van ‘De occasion van de week’. Vanaf 2 september verschijnt er iedere maandag een uitgelichte occasion op de social mediakanalen van Renaultdealer Van Kesteren Zwartsluis, de zogenaamde occasion van de week. “Vanaf oktober krijgt de koper die “de occasion van de week” aanschaft, een dinerbon die hij of zij kan besteden bij ‘t Kraantje”, vertelt Hein Heutink van Van Kesteren Zwartsluis.

Een overeenkomst tussen Renaultdealer Van Kesteren en eetcafé en restaurant ’t Kraantje is snel gevonden. Waar je bij ’t Kraantje de passie proeft van het eten, proef je die volgens van Kesteren bij de Renaultdealer in Zwartsluis van de occasions die zij verkopen. “Genieten van het leven en kwaliteit, dat is wat wij en ’t Kraantje onze klanten bieden. Nu doen we dat dubbelop”, zegt Hein Heutink.

Facebook, Instagram en LinkedIn

Wie op de hoogte wil blijven van de occasions die Van Kesteren op social media aanbiedt, kan de dealer zowel in Kampen als Zwartsluis volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast staan de medewerkers bij Van Kesteren altijd klaar om de klant te helpen!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500