Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onweer over Zwartewaterland (door John Poot)

Geplaatst op: 1 september 2019

Zaterdag was de laatste dag van de meteorologische zomer, op 1 september begint de meteorologische herfst. De laatste dag van de meteorologische zomer, werd spectaculair afgesloten met stevige onweersbuien met veel neerslag die ook onze gemeentegrenzen niet ongemoeid lieten.

Het was vooral in de middag te merken dat het weer zou omslaan, halverwege de avond trokken buien over het midden van het land naar het noorden. Zulke onweersbui leveren vaak mooie beelden zoals hier met de skyline van Hasselt. Vanaf vandaag zal het weer uit een ander vaatje tappen, het wordt frisser met enkele dag wel kans op een bui.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500