Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Papegaai schilderen op Open Monumentendag

Geplaatst op: 2 september 2019

Ben je 7.8.9 of 10 jaar en lijkt het je leuk in kunstgalerie De Diek eens te gaan schilderen, dan heb je nu de kans. Onder leiding van Marinus Burgmeijer  gaan liefhebbers op Open Monumentendag (zaterdag 14 september) een papegaai schilderen. De losse papegaaien zijn al getekend en kunnen naar eigen idee beschilderd worden. 

Twintig kinderen kunnen zich hiervoor opgeven. “We zijn ongeveer 1 uur per groep bezig, de eerste groep start om 10.30 uur en de tweede om 13.00 uur. Bij het schilderen gebruiken we acrylverf. Oude kleren zijn dus aan te raden. Na het drogen van de papegaaien (ongeveer 1 uur) worden deze op een groot paneel bevestigd. Het eindresultaat is dan s’middags op een nog nader te bepalen tijd en plaats te zien”, aldus de organisatie.

Alle het benodigde is aanwezig en de deelname is gratis. Opgave bij Marinus Burgmeijer tel 038-3856393. Wees er snel bij vol is vol!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500