Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor de hobby zingen bij Stereo

Geplaatst op: 4 september 2019

16 jaar of ouder en zingen een hobby? Beleef het dan bij het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo! “Soms er flink tegen aan. Soms uiterst zacht en ingetogen. Zingend vertolken, aangestuurd door de professie van onze dirigent. Al met al een inspannende ontspanning, juist voor wie geen tijd heeft. Prachtige concerten meemaken en mooie medewerkingen verlenen. Dit schenkt je veel blijdschap en voldoening”, prijs het koor een lidmaatschap aan.

“Hoor en zie het bruisend mannenkoor op onze repetities elke donderdag om 20:00 uur in de grote zaal van het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat in Genemuiden. Zorg dat je er bij komt! We zien je graag!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500