Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Workshop landschapsfotografie

Geplaatst op: 4 september 2019

Landschapsfotografie is een hele populaire vorm van fotografie maar nog niet zo eenvoudig. Er komt bij landschapsfotografie heel veel kijken om met de mooie plaatjes naar huis te gaan.

“Samen gaan we op zoek naar dat ene moment waarin in licht, compositie, landschap, techniek en jouw creativiteit bij elkaar komen in die ene perfecte foto. In deze workshop leer je hoe je een goede voorbereiding kan treffen. Hoe je bijvoorbeeld een juiste locatie kiest. En de beheersing van je materiaal en techniek om nog mooiere foto’s te maken. Ook speelt je eigen creativiteit hierbij een hele grote rol. Dit is wat je zelf gaat ervaren tijdens de workshop landschapsfotografie. In een kleine groep (maximaal 8 personen) ga je onder begeleiding in het natuurgebied  “De Dellen” fotograferen”, legt de club uit.

Wat ga je leren in deze workshop:

Hoe gebruik ik mijn diafragma en sluitertijd bij landschapsfotografie
In de natuur op zoek naar mooi lijnenspel
Hoe te fotografen met natuurlijk lichtval
Tips voor een betere compositie

Wat ben je nodig voor deze workshop:

Als je deze workshop gaat volgen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera waarbij je zelf de sluitertijd en diafragma kan instellen. Ook heb je een statief nodig om de mooiste foto’s te kunnen maken. Als je een draadontspanner hebt is het zeker aan te raden om mee te nemen het is niet verplicht. Een beetje basiskennis over je camera is dus zeker gewenst. En voor deze workshop is het verstandig om goede schoenen aan te trekken en te kleden naar het weer.

Kosten workshop:

De kosten voor deze workshop zijn €50,00
Wat zit hier bij in:

Begeleiding tijdens de workshop  +/- 2,5 uur
Naslag boekje
Verrzamelen 5 oktober om 07.00 uur op de parkeerplaats aan de Nieuwe Zuidweg te Heerde. Om 07.15 starten we echt i.v.m. met de zonsopkomst.

U kunt zich aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

 

Virusvrij. www.avast.com

[Bericht is afgebroken]  Hele bericht weergeven

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500