Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Emlichheim wint van Genemuiden

Geplaatst op: 7 september 2019

Schietvereniging Genemuiden, op bezoek in Emlichheim, kon niet winnen van de plaatselijke vereniging daar. De Duitsers wonnen de jaarlijkse wedstrijd met zes punten verschil. Emlichheim haalde in totaal 796 punten, Genemuiden 790.

Wel won Genemuiden in de jeugdklasse, maar dat was geen moeilijke opgave. De jeugd in Emlichheim liet het afweten: die was er niet. Roy Bakker won in de seniorenklasse met 136 punten, in de veteranenklasse won Willem Jan junior met 129 punten.

In de seniorenklasse was Genemuiden ook aan de winnende hand: 401 punten tegenover 371 punten voor Emlichheim.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500