Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis tuinschets bij afsluiten hypotheek

Geplaatst op: 16 september 2019

(advertentie) Van 16 september tot en met 12 oktober 2019 slaan Van Bruggen Adviesgroep Zwolle én tuinontwerper Jacqueline Volker van StyleGardens de handen ineen. Iedere klant die in deze periode een vrijblijvende afspraak maakt en uiteindelijk de hypotheek afsluit bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle ontvangt een gratis tuinschets.

Van Bruggen Adviesgroep heeft een landelijke samenwerking met het tv programma Eigen Huis & Tuin. Hierdoor kwamen Jacqueline Volker en Rémon Knikker op het idee om samen een actie lokaal op te zetten. Jacqueline Volker heeft de mooiste tuin van Nederland ontworpen en werkte eerder ook voor het tv programma ‘Eigen Huis & Tuin’. Rémon Knikker vertelt: “Ik vond het interessant om met haar te kijken naar de mogelijkheden om samen te werken, zodat we de landelijke samenwerking met Eigen Huis & Tuin lokaal extra kracht bij konden zetten.” Volker vult aan: ‘Dat de mooiste tuin van Nederland toevallig ook in Zwolle ligt, komt natuurlijk goed uit.’

Tuin van het jaar
Tuinontwerper Jacqueline Volker viel dit jaar maar liefst twee keer in de prijzen. Eén van haar ontwerpen werd in februari uitgeroepen tot ‘Tuin van het jaar’ in de jaarlijkse competitie van de branche organisatie voor hoveniers. In mei werd tijdens het jaarlijkse evenement ‘Gardenista’ van de Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde haar ontwerp voor een showtuin door een internationale vakjury bekroond met ‘zilver’, een prijs die ze samen met haar collega Gilbert de Jong in ontvangst mocht nemen. ‘Een hele eer om binnen een jaar een publieksprijs én een vakprijs te winnen voor het enige tuinontwerpbureau van Zwartewaterland’, lacht Jacqueline.
Het ontwerpbureau van de Hasseltse is sinds januari gevestigd in Genemuiden, alwaar geïnteresseerden uit het hele land op afspraak langs komen voor een tuinschets of compleet tuinontwerp naar wens.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs en makelaars. Elke financieel adviseur en makelaar voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500