Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkeliers presenteren luxe tabloid

Geplaatst op: 16 september 2019

Bij veel huishoudens buiten Genemuiden valt deze week een luxe tabloid over winkelen in Genemuiden op de mat. Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) nodigt lezers daarmee uit om de winkels in Genemuiden te ontdekken. Daarvoor wordt komende zaterdag ook de activiteit ‘Gastvrij Genemuiden’ georganiseerd. Een vlag met die slogan komt aan ’t Olde Staduus te hangen.

In de krant presenteren 27 leden van de MVG zich. Bovendien staat de krant boordevol informatie en verhalen over Genemuiden. De aangesloten leden zagen maandagavond bij Comceptum de krant voor het eerst. Gert Jan Bakker en Josita van de Wetering van de MVG presenteerden de uitgave die is gemaakt door Comceptum en geschreven door De Tekstkenner.

De uitgave verschijnt niet in Genemuiden, maar bij de winkels liggen voldoende exemplaren. Achterop de krant staat een puzzel waarmee een mooie prijs is te winnen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500