Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Centrumondernemers praten bij op de Kaai

Geplaatst op: 23 september 2019

Ondernemers uit het centrum van Genemuiden kunnen elkaar woensdagavond ontmoeten. De projectgroep Ondernemersfonds houdt dan een netwerkavond aan de Kop van de Haven bij de Vijf Gebroeders. Lokale ondernemers zoals D’Olde Soldoat en Vishandel Timmerman zorgen voor een hapje en drankje en Hans van Noordende van SCEG verleent medewerking.

“Het is belangrijk dat ondernemers die in een zelfde kern ondernemen elkaar met regelmaat treffen. Zeker als ze elkaar in ongedwongen sfeer zien en spreken bevordert dat  samenwerking en samen doen. Dat levert vaak nieuwe initiatieven op die de lokale economie bevorderen. Dat is goed voor de ondernemers, maar de consument merkt en voelt dat ook”, zegt projectleider Ondernemersfonds, Wim van den Noort.

“We laten met deze borrel ook graag zien dat er in samenwerking veel te organiseren is als we elkaar opzoeken en de krachten bundelen. Ook de recente introductie van de prachtige krant ‘Je vindt het in Genemuiden’ is een mooi voorbeeld van waartoe we samen in staat zijn”, zegt projectgroeplid en onderneemster Anneke van Dijk.

Er breekt voor de ondernemers in het centrumgebied een belangrijke fase aan. Na veel input te hebben opgehaald op de ondernemersbijeenkomst voor de zomer zal de projectgroep op maandag 28 oktober de plannen presenteren aan alle ondernemers op een bijeenkomst bij Grand Café ZIN, een avond die wordt afgesloten met een officiële stemming over het oprichten van een Ondernemersfonds. Uiterlijk half oktober ontvangen alle betrokken ondernemers persoonlijk een informatiepakket met alle info over dit project.

 

Aanmelden voor de informele borrel is niet noodzakelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500