Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmintonners beginnen seizoen

Geplaatst op: 24 september 2019

De heren van Badmintonvereniging Genemuiden zijn begonnen met de competitie voor het seizoen 2019/2020. Voor hun eerste wedstrijd konden ze direct de borst natmaken, BC Hardenberg (de kampioen van de laatste 3 jaren) was de tegenstander. In Hardenberg werd na 1 gewonnen enkelspel en 1 gewonnen dubbelspel een terechte 6-2 nederlaag geleden.

De tweede wedstrijd was thuis tegen debutant BC. Shuttle uit Haaksbergen. Dit team met enkele oudere spelers kwam sterk uit de startblokken, maar toch wisten de heren uit Genemuiden twee keer een enkelspel en twee keer een dubbelspel te winnen. Einduitslag 4 – 4 dus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500