Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nationaal Kringloopdag bij Dorcas

Geplaatst op: 26 september 2019

Op zaterdag 5 oktober legt de Dorcaswinkel de rode loper uit. Alle speelgoed, meubels, elektra en alles wat op de bovenverdiepingen staat gaat met 50% korting de deur uit.

“Afhankelijk van de weersomstandigheden willen we een stuk van het buitenterrein inrichten met leuke koopjes. Er is koffie met wat lekkers erbij en ook aan de kinderen wordt gedacht. En verder is het natuurlijk heerlijk rondstruinen in de winkel, dat blijft een feestje”, aldus Marja Vermaning.

In december 2014 is de Dorcaswinkel van start gegaan. “We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie spullen die bij ons ingeleverd worden, want daar staat of valt alles mee. Maar bij deze toch een oproep aan iedereen om geen spullen in te leveren die kapot, vies en niet meer verkoopbaar zijn. Hier doet u ons geen plezier mee, sterker nog, hier moeten wij zelf geld bij leggen om het af te voeren. Zo schieten wij ons doel voorbij. Wij hopen op begrip als wij spullen bij de deur weigeren of als meubels niet meegnomen worden door onze ophaaldienst.”

Dorcas steekt de loftrompet over de grote groep trouwe vrijwilligers. “Ter ere van ons 5 jarig bestaan gaan wij eind van het jaar even gezellig uit met elkaar, dat hebben ze wel verdiend, want zonder hen was dit alles niet mogelijk”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500