Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Workshop slof bakken

Geplaatst op: 26 september 2019

Voor de liefhebbers van bakken: maak een slof tijdens de smakelijke workshop Heel Genemuiden Bakt. “Wat dacht u van de smaak appel met Zwitserse room of een karamel/banaanslof? Tijdens deze avond krijgt u allerlei tips en tricks om het thuisbakken nog leuker en gemakkelijker te maken. Na afloop van de workshopavond krijgt u natuurlijk uw eigengemaakte slof en het recept mee naar huis”, aldus de organisatie.

De workshop ‘slof maken’ wordt gehouden op donderdag 3 oktober. Voor woensdag 30 oktober staat de workshop ‘hazelinotaart’ gepland. Beide workshops beginnen om 19:00 en worden gehouden in ‘d Olde Smederij’ (Buitenbosch), markt 3.

Voor opgave of informatie kunt u contact opnemen met Margriet Eenkhoorn, vindikleuk@kpnmail.nl of 06-15397164. Of kijk op de website www.vindikleukgenemuiden.blogspot.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500