Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoopdag Christelijke Gereformeerde kerk

Geplaatst op: 3 oktober 2019

De Christelijke Gereformeerde kerk van Genemuiden houdt komende zaterdag haar jaarlijkse verkoopdag ten bate van de kerk. In zorgcentrum De Meente zal van alles te koop zijn zoals: bloemen, etenswaren, speelgoed, boeken, snoep, leuke decoratie artikelen, en er is zelfs dit jaar een fotograaf aanwezig bezoekers professioneel op te foto te kunnen zetten.

De jongere kinderen kunnen cadeautjes vissen, knutselen of spelletjes doen. Aan de jeugd is ook gedacht, een potje darten of sjoelen. In de koffiehoek is er gelegenheid om even rustig te zitten en te genieten van koffie met iets lekkers.

Een ieder is dan ook van harte welkom in de grote zaal van De Meente. De verkoop zal worden gehouden van 9.30 tot 13.15 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500