Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkoopdag Mbuma-zending

Geplaatst op: 3 oktober 2019

De plaatselijke Mbuma-zendingskrans houdt vrijdag haar jaarlijkse verkoping. In tegenstelling tot andere jaren wordt de verkoping dit jaar gehouden in de Bethelkerk. Ook is het dit keer geen verkoping op zaterdagmorgen maar op vrijdagmiddag met een overloop naar de avond.

In de hal zullen er voldoende zitjes geplaatst worden zodat men ook kan blijven eten. “Ons assortiment is dan ook uitgebreid met warme snert en patat. Zoals u weet hebben wij al elk jaar slaatjes, snacks, puddingbroodjes en oliebollen, zodat niemand met een lege maag naar huis hoeft. Ook is de hal de geschikte plaats om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie met wat lekkers erbij.”

“Uiteraard hebben we ook weer de vertrouwde artikelen zoals: taarten, koude vis, advocaat, fruit, worsten, speelgoed, cadeauartikelen, kaarten, boeken, snoep etc. De zendingskrans en het plaatselijk comité hebben er weer voor gezorgd dat er voor een ieder wel wat te koop is wat zij juist nodig heeft en/of lekker vind. Voor de kinderen is er een knutselhoek ingeruimd. De juf leert jullie de mooiste dingen te maken.”

De verkoop begint om 16.00 uur en ze is om 19.00 uur afgelopen. “Met de opbrengst van deze verkoop proberen we te realiseren dat de bestrating rondom het ziekenhuis op het Mbuma terrein opgeknapt kan worden. Ook proberen we nog een financiële bijdrage te leveren aan het project “Evangelisatiefolder in de eigen taal”. De Zimbabwaanse overheid is dan ook erg blij met wat hier ter plaatse door de stichting Mbuma gerealiseerd word.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500