Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kisjes schiet vier keer raak voor DESZ

Geplaatst op: 6 oktober 2019

Tom Kisjes toonde zaterdag zijn schutterskwaliteiten weer eens: hij scoorde vier keer en leidde zijn DESZ daarmee naar een 4-1 overwinning op De Weide. De Sluzigers draaien bovenin mee in de tweede klasse. Dat kan niet gezegd worden van gemeentegenoot Olympia ’28. De ploeg met onder meer ex-Sportcluppers Van der Kolk en Holthof verloor in Elspeet voor de derde keer op rij (3-1).

Ook het Genemuider getinte DOS Kampen liep thuis tegen een nederlaag aan. DZC ’68 ging met een 0-1 overwinning naar huis. Een klasse lager won IJVV voor het eerst deze competitie. Uit in Dalfsen werd het 0-3.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500