Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ladies Night bij Van Kesteren in Kampen

Geplaatst op: 10 oktober 2019

Mode, sieraden, massages, manicure, visagie, wijn, chocola, kaas, bloemen, interieur en… de fraaiste auto’s. Onder het genot van bubbels en bites komt het op vrijdagavond 8 november vanaf 19.00 tot 22.00 uur allemaal samen tijdens de Ladies Night van Renault-dealer Van Kesteren in Kampen. Daar zijn ook alle dames uit het verzorgingsgebied van Van Kesterens vestiging in Zwartsluis van harte welkom.   

Mannen aan de kant, vrouwen in het pand. Onder het mom ‘A Girls Night Auto’ verandert het mannenbolwerk aan de Kilbystraat 4 voor één avond in een domein voor dames. Fashion, food, lifestyle, beauty en design; het komt bij Van Kesteren allemaal samen. “Dat maakt Ladies Night dé ideale gelegenheid om jezelf en je vriendinnen eens lekker te verwennen”, vertelt organisator Ineke Smits. “We leggen de rode loper letterlijk voor jullie uit met een filmsterren-entree.”

Mannelijke bediening
Voor de bediening tijdens de gratis te bezoeken avond tekenen de enige aanwezige heren in de showroom: de Van Kesteren-medewerkers. “Tussen het aanbieden van de hapjes en drankjes door staan zij ook voor de dames klaar om vragen te beantwoorden over de Clio, Twingo, Twizy, Zoe en alle andere modellen van Renault.”

Als op het eind van de avond iedereen al flink in de watten gelegd is, staat drie bezoekers nog een extra verrassing te wachten. “Dan volgt de uitslag van de loterij met drie mooie prijzen. Een week gratis rijden in een Renault Clio, een midweek in een Renault Twingo of een weekend in een Renault Twizy of Zoe”, aldus Ineke.

A girls night auto
Renault-dealer Van Kesteren organiseert de ‘Girls Night Auto’ in samenwerking met meerdere ondernemers uit Kampen en omstreken. “Zo zorgen we voor een gevarieerd aanbod aan producten en diensten voor vrouwen” zegt Ineke. “Van het passen van kleding tot het proeven van wijn. En van glinsterende sieraden tot stijlvolle woonaccessoires. Op vrijdagavond 8 november voelt elke dame zich in de showroom van Van Kesteren als een kind in de snoepwinkel.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500