Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minister: Condor goed voorbereid op Brexit

Geplaatst op: 14 oktober 2019

Minister Wopke Hoekstra (Financiën) toonde zich maandagmiddag onder de indruk van Condor. Hij kwam daar praten over de naderende Brexit. “Condor is daar al heel lang en heel goed mee bezig”, zegt hij.

Volgens de minister moeten de bedrijven, hij bezoekt er verschillende, rekening houden met het scenario dat de Brexit deze maand gaat plaatsvinden. “We hebben met elkaar stilgestaan bij de enorme impact die de Brexit gaat hebben.”

En dat geldt ook zeker voor Condor Carpets. “30 procent van de omzet behalen wij in Engeland. Het gesprek met de minister biedt ons dé gelegenheid om de risico’s van de Brexit voor de branche en onze aanpak heel concreet te maken”, aldus Jan Hoekman, CEO van de Condor Group.

Gedeputeerde Eddy van Hijum en burgemeester Eddy Bilder sloten zich ook aan bij het gesprek op het hoofdkantoor van Condor in Hasselt. Op alle bestuurslagen wordt er gekeken naar de Brexit, en dat is belangrijk, volgens Hoekstra. “We moeten zorgen dat we als Nederland zo goed mogelijk zijn voorbereid.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500