Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeershinder door inspectie brug

Geplaatst op: 16 oktober 2019

De provincie Overijssel voert de komende tijd diverse werkzaamheden uit aan de Zwartewaterbrug bij Hasselt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer SPIE. In de laatste week van oktober en in november voert het bedrijf een uitgebreide inspectie uit, onder meer voor het later plaatsen van een ‘geluidsabsorberende voorziening’ op de brug. 

Tijdens de inspectie kan het verkeer hinder hebben, maar de brug blijft altijd toegankelijk voor het verkeer. Voor begin van de werkzaamheden wordt het verkeer via aankondigingsborden op de hoogte gebracht van de mogelijke verkeershinder.

Vermoedelijk wordt medio 2020 een geluidsabsorberende voorziening op de brug geplaatst. De provincie komt daarmee tegemoet aan een uitspraak van de Raad van State over de geluidsoverlast rond de brug.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500