Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis bouwt nieuw hoofdkantoor Westerman

Geplaatst op: 21 oktober 2019

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor en warehouse van Westerman Multimodal Logistics is inmiddels van start gegaan. De locatie op bedrijventerrein De Grift in Nieuwleusen wordt op dit moment bouwrijp gemaakt ( zie foto’s ). Projectontwikkelaar DHG voert de algehele regie over de bouw en de uitvoering is in handen van Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden.

Het pand zal 2.161 m² kantoor en bijna 37.500 m² warehouse omvatten. De uitbreiding is nodig vanwege de grote toename in vraag naar opslag- en assemblage capaciteit van diverse bestaande en nieuwe klanten van Westerman. De totaal beschikbare warehouse capaciteit binnen Westerman groeit na ingebruikname van het pand naar  100.000 m².

De verwachting is dat het pand in juli 2020 opgeleverd zal worden. Bij de ontwikkeling van het bedrijfspand is veel aandacht besteed aan het welzijn van alle medewerkers, dit komt onder andere tot uitdrukking aan veel lichtinval binnen ( zie foto ).

Met deze nieuwbouw accommodeert Westerman de groei die het bedrijf doormaakt en biedt ze state of the art opslagcapaciteit voor bestaande en nieuwe klanten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500