Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succesvolle weekeinden voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 21 oktober 2019

Zowel vorig weekend als afgelopen weekend wisten verschillende Zwartewaterruiters weer prijzen binnen te halen. In Hasselt kwam Shania van Dijk met haar pony James Bont in de klasse B cat. D/E aan start. Ze reden een mooie proef en wisten met 191 punten een 1e prijs binnen te halen.

In Vriezenveen kwam Briëtt Breman met haar pony Coco goed voor de dag in de klasse M1/M2 cat. D/E. De combinatie wist naar een 1e prijs te rijden. Ook kwam ze dat weekend aan start met haar pony Gino. Zij sprongen in Balkbrug een foutloos parcours in de klasse BB en ontvingen een 4e prijs.

Daphne Visscher reed met haar paard SLV’s Wish naar prijzen in Noordwolde. De combinatie reed 2 mooie proeven in de klasse L2 en werd dan ook goed beloond. Met 198 en 205,5 punten behaalden zij tweemaal een 1e prijs.

Mayra Meulenman kwam afgelopen weekend aan start in IJsselmuiden. Met haar paard Silke startte zij in de klasse L1 en wist twee mooie proeven neer te zetten. Met 192 punten en 190,5 punten wist de combinatie een 1e en 2e prijs binnen te halen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500