Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snijder wint FD Gazellen Award

Geplaatst op: 25 oktober 2019

Het team van Snijder Filtertechniek, de leverancier voor filtratie onderdelen, heeft de FD Gazellen Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

Directeur Ton Hanson mag op dinsdag 12 november in Apeldoorn de onderscheiding in ontvangst nemen. “Het is een mooie prestatie dat we deze prijs winnen”, aldus Hanson. “Het laat zien dat we snel groeien en we een financieel gezond bedrijf zijn. Daar werken we met z’n allen hard voor. Tegelijkertijd hebben we nog een hele grote visie voor de toekomst. We gaan er vanuit dat dit niet onze laatste award zal zijn.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500