Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden krijgt een Ondernemersfonds

Geplaatst op: 28 oktober 2019

Foto Anneke van Dijk

Genemuiden krijgt een Ondernemersfonds. Dat is de uitkomst van een avond bij ZIN, waar de middenstanders uit de centrumzone ja of nee konden zeggen tegen dit fonds. Dankzij die samenwerking hebben de ondernemers straks meer geld om handen voor evenementen en promotieactiviteiten.

Een speciale werkgroep met de externe adviseur Van den Noort werkt al enige tijd aan het fonds. Dat kon alleen doorgaan als een meerderheid van de middenstanders zich wilde aansluiten. Dat bleek maandagavond het geval. Bedoeling is dat Middenstand Vereniging Genemuiden op termijn wordt opgeheven.

Ondernemers die binnen de zone vallen zijn verplicht om zich aan te sluiten. Ze betalen jaarlijks een bedrag aan de gemeente, die dat linea recta doorsluist naar het samenwerkingsverband.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Genemuiden krijgt een Ondernemersfonds

  1. koos schreef:

    een nieuwe belasting dus, met de rechtelijke macht achter de deur als je niet kunt of wilt betalen. Het doet wel aan de DDR denken. Ik snap niet dat een vrije ondernemer dit wil nl. een andere ondernemer met geweld pressen om aan hun spel mee te doen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500