Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SKZ maakt lampions voor de optocht

Geplaatst op: 2 november 2019

Het was warm, droog en gezellig bij het kinderdagverblijf van SKZ vanmorgen. Kinderen van de kinderopvanggroepen van De Kwaekerties, BSO Heppie Beezz en peuterspeelgroep ’t Startblok waaiden aan om een lampion te maken voor de lampionoptocht van vanavond. Ouders en grootouders kwamen mee om te helpen bij het knutselen en om eens rond te kijken in de verschillende groepen.

De kinderen konden ook herfstige spelletjes doen zoals kastanjesjoelen, dennenappelwerpen en spinnenpoepen. Met een mooi geschminkte toet konden de kinderen nog even waar het herfstcafé. Daar stonden o.a. paddenstoelcakejes klaar en voor de volwassenen natuurlijk een lekker bakje koffie of thee. We kijken terug op een geslaagde ochtend en hopen veel van de zelfgemaakte lampions terug te zien tijdens de lampionoptocht!Wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelgroep?

Kijk dan eens op www.kdc-zwartewaterland.nl of bel naar 038-3859427 voor meer informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500