Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub niet langs DETO

Geplaatst op: 2 november 2019

Nick Buitink krijgt een gele kaart voorgehouden.

Sportclub Genemuiden verloor zaterdagmiddag verrassend twee punten: tegen DETO kwam de ploeg niet verder dan 1-1. De ploeg leek de laatste weken op weg naar een topvorm, maar die ontwikkeling haperde zaterdagmiddag. Genemuiden kwam pas in de slotfase langszij. 

DETO kwam als een duveltje uit het bekende doosje en stond binnen een minuut vrij voor doelman Jansen. Die droomkans ging mis, maar uit de daaropvolgende corner stond het wel 0-1. De ploeg uit Vriezenveen bleef daarna gevaarlijk in de counter en kreeg misschien wel meer kansen dan Sportclub. Genemuiden worstelde en kwam nauwelijks aan voetballen toe.

Na rust bleef Genemuiden het overwicht houden, maar kreeg eigenlijk weinig kansen op de gelijkmaker. De beste was nog voor Sijmon Eenkhoorn. Vlak voor tijd kwam toch nog de gelijkmaker. Invaller Job van Dalfsen zorgde op aangeven van Kuurman voor de enige groen-witte treffer. Toen even later ook zijn broertje Rik nog het veld betrad, stonden de drie broers Van Dalfsen in het veld.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen het sterk geachte Swift.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500